1 + 1 = 3 | Združitev, novosti in še kaj

Novo leto prinaša nove začetke – tako smo se zanje odločili tudi mi! Ker je ena plus ena lahko tri in tudi več, s ponosom naznanjamo združitev dveh podjetij za upravljanje tveganj – Silver Bullet Risk in Fermion – ki si želita s skupnim nastopom na trgu, domačemu poslovnemu okolju ponuditi najcelovitejši nabor znanja, storitev in sodobnih orodij za upravljanje in obvladovanje tveganj na enem mestu.

Silver Bullet Risk je med vodji in menedžerji že dodobra uveljavljeno ime za standardizacijo in upravljanje operativnih tveganj; medtem ko je Fermion vodilno slovensko podjetje, specializirano za finančna tveganja. Z združitvijo naših znanj in izkušenj pod eno streho si bomo našim partnerjem in strankam odslej prizadevali ponuditi še več.

S tem namenom predstavljamo naslednje novosti:

BREZPLAČNA IZOBRAŽEVANJA
Področje celovitega upravljanja tveganj je pri nas slabše zastopano in zato prepogosto nerazumljeno. Svetovni trendi, vključno z ISO management standardi pa celovito upravljanje tveganj postavljajo v samo središče vodenja sodobnih podjetij in organizacij. Zato si želimo tovrstno znanje približati domačim strokovnjakom in vam z njim pomagati do bolj preudarnih poslovnih odločitev.

STROKOVNA KONFERENCA
Pripravljamo že peto celodnevno strokovno konferenco na temo celovitega upravljanja tveganj pri nas. Rezervirajte si datum in se nam v četrtek, 18. aprila 2019, pridružite na dogodku, ki bo z aktualnimi vsebinami in izjemnimi predavatelji zagotovo najboljša konferenca na temo upravljanja tveganj pri nas.

STROKOVNA SKUPINA NA LINKEDINU
Vse, ki vas upravljanja tveganj zanima podrobneje in si želite sodelovati v strokovni razpravi, vabimo na druženje in izmenjavo mnenj v strokovni skupini. Sledite tej povezavi.

V prvi vrsti si želimo ustvarjati teme, ki naslovijo resnične in aktualne težave v poslovnih okoljih. Vabimo vas, da izpolnite naš vprašalnik in ga obenem delite tudi med sodelavce, partnerje in stranke, ki jim upravljanje tveganj (ne)posredno predstavlja del poslovnih obveznosti. Do kratkega in anonimnega vprašalnika, ki nam bo pomagal locirati vaše izzive, vas odpelje ta povezava ali klik na spodnji gumb:

Izpolnite vprašalnik

 

V naši, sedaj razširjeni in okrepljeni ekipi strokovnjakov za upravljanje tveganj, verjamemo, da se do dobrih odločitev pride takrat, ko iste informacije obdeluje več oseb, z več zornih kotov. Tudi pri tem namreč velja, da je ena plus ena z vašo pomočjo lahko več! Veselimo se novih uspešnih zgodb.